LEEZ (Lisa van rossem)

zondag 16 maart 2025 om 19u

LEEZ in concert

Lisa Van Rossem (zus van Metejoor)

Joris Van Rossem, beter bekend als Metejoor, brak in 2018 door en veroverde ondertussen heel Vlaanderen en Nederland.

Toch begon de zangcarrière van zijn zus Lisa Van Rossem eigenlijk als eerste. In 2016 nam ze deel aan The Voice van Vlaanderen en schopte het daar tot de halve finale. Tijdens dat avontuur leerde haar broer Joris de producer Hans Francken kennen, die mee aan de basis lag van de succesvolle carrière van Metejoor.

Lisa moest iets langer wachten, maar realiseert nu haar doorbraak. Onder de artiestennaam LEEZ bracht ze in 2023 haar eerste succesvolle solosingle uit getiteld Who Will Be There  In het voorjaar van 2024 is ze wekelijks op radiozender JOE te horen met een cover.

Ze trapte haar coverreeks af met 'Dancing in the Dark' van Bruce Springsteen.  Verder bijt LEEZ stevig van zich af met haar versie van 'Nobody's Wife' van de Nederlandse Anouk. "Deze cover ligt een beetje in lijn met hoe mijn eigen muziek zal klinken.” https://joe.be/leez-bijt-van-zich-af-in-haar-versie-van-nobodys-wife

Na haar eerste uitverkochte solo-show op in april 2024 vertrekt ze samen met haar live-band in de zomer van 2024 langs de festivals met betoverend concert met bestaand én nieuw repertoire en een selectie van haar JOE-covers. In het voorjaar van 2025 is de eerste eigen tournee met zaalconcerten gepland.

LEEZ is genomineerd voor ZOMERHIT 2024.

17u00  Aperitief en Barbeque (enkel VIP)

18u30 Deuren open

19u00 LEEZ in concert

 ROLSTOELGEBRUIKERS MET BEGELEIDER HEBBEN SPECIALE PLAATSEN

VIP-tickets: Maaltijd en plaatsen op de eerste 5 rijen

Alle plaatsen zijn genummerd!

Plaats: Sint-Elooikerk, Sint-Elooistraat 34, 8210 Zedelgem

Tickets:  35 euro 

               55 euro  VIP

Maaltijd in Spes Nostra-instituut, Pastoor Staelensstraat 4, Zedelgem

VERKOCHTE TICKETS WORDEN NIET TERUGGENOMEN