JASPER STEVERLINCK

zondag 20 oktober 2024 om 20u30

Jasper Steverlinck

'THE HEALING TOUR'

UITVERKOCHT!

ten voordele van de WARMSTE WEEK

Het lange wachten wordt beloond. 6 jaar na Night Prayer komt  het nieuwe album The Healing uit op 31 januari 2025. De naam van het album is heel bewust gekozen, want dit is de meest persoonlijke plaat van Jasper tot nog toe. De voorbije jaren kwamen er liedjes tot stand die achteraf gezien slimmer zijn dan de artiest, want de profetische teksten waren onbewust tekenend voor het helingsproces. Dat Jasper een wereldstem heeft, begint ook het buitenland eindelijk te beseffen, maar eerst stelt hij zijn nieuwe songs voor in onze Sint-Elooiikerk te Zedelgem

 

Bij de nieuwe plaat hoort ook een nieuwe show waar vocale en muzikale grenzen verlegd worden. Verrassingen uit het Arid-tijdperk en de jubileumeditie van Liefde Voor Muziek, afgewisseld met de pareltjes van The Healing en de hits van Night Prayer. Begeleid door de meesterlijke pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten wil Jasper zijn liedjes nog dichter en intiemer brengen dan ooit tevoren. Een onbevangen duik in de muzikale wereld van één van de beste stemmen en songwriters van Europa.


NIGHTPRAYER TOUR COMP v2 (1).mov

18u00 Barbecue voor de VIP

20u00 Deuren open

20u30 Concert met Jasper Steverlinck

22u00 napraten in Spes Nostra

ROLSTOELGEBRUIKERS MET BEGELEIDER HEBBEN SPECIALE PLAATSEN

Alle plaatsen zijn genummerd!

VIP's hebben aperitief en barbecue, ze zitten op de eerste vijf rijen 

met medewerking van gemeentebestuur Zedelgem

Plaats: Sint-Elooikerk, Sint-Elooistraat 34, 8210 Zedelgem

Tickets:   we leggen een wachtlijst aan. Indien er toch nog afhaken, nemen we met u contact op.  Graag via mail careforlifezedelgem@telenet.be indien u dit wenst.

Betaalde tickets worden niet teruggenomen!